28. toukokuuta 2010

LoMaLoMa

ethän kopio kuvia!

Loma alkoi!
Aah, en oikein tiedä miten päin olisin tässä innostuksessa. Moni on kysynyt että eikö harmita pitää loma näin aikaisin kesällä? Ehkä se harmittaa, mutta vasta sitten heinäkuussa, ei tänään :) Olo on kuin kuvassa - hetki juuri ennen uloshengitystä.

Lapsen loma alkoi mummolassa ja minulla on juuri nyt aikaa. Odotan jopa innolla, että pääsen siivoamaan. Ja saan lukea rauhassa. Ja urheilla. Ja sitten olemmekin lähes 4 viikkoa reissussa. Blogiinkin on luvassa taukoa, mutta sitäkin enemmän päivityksiä sitten juhannuksen jälkeen. Pääsette nojatuolimatkailemaan eurooppaan ja uusia kirjoja on sitten myös runsaasti raportoitaviksi! 

Olisikos muuten vinkkejä kirjatuliaisiksi Ranskaan? Pitäisi olla suomalaista ja suomeksi kirjoitettua. Kyseinen henkilö piti kovasti Siilin eleganssista ja on tykännyt paljon myös Hämeen-Anttilasta.

Vielä en tosin viikkoon aio kadota mihinkään. Ja anteeksi hehkutukseni, se nyt vaan oli välttämätöntä kaiken tämän raatamisen päätteeksi :)

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli Siilin eleganssi niin, että Eräs oli lukenut arvosteluni Kirjallinen piiri peruankuoripaistoksen ystäville ja lähete oli: Kerran pidit tuosta kirjasta, pidät takuulla Siilin eleganssista! Mutta se ei ole suomalaista. Luen niin paljon enempi käännettyä kuin kotimaista, joten mieleen ei nyt tule kuin Satu Koskimiehen Hurmion tyttäret, Jussi Siirilän Juoksija, josta ovat pitäneet kaikki ja sitten tietty Sisko Ylimartimon Anna ja muut ystävämme. Kiinnostavia ovat myös Seikkailun suolainen maku (Minerva) ja Pienet suuret suomalaiset (Minerva), joissa suomalaiset kirjoittajat. Harrastekirjoissa sitten jo löytyykin. Jos runoista pitää on Hannu Mäkelän Liekkisydän, joka ensin kertoo L.Onervasta ja sitten on runot.

  Upea lahja- ja tietokirja on Riitta Konttisen Naiset taiteen rajoilla - Naistaiteilijat Suomessa 1800 -luvulla.

  Nyt on oikea aika lähteä Eurooppaan. Olimme kerran heinäkuuussa lasten kanssa kolme viikkoa ja vaikka menimme laivalla suoraan Saksaan, ei niin kiva. Kevään ja alkusuven matkat olleet antoisampia ja syksyn parhaita.

  VastaaPoista
 2. tuo on kyllä hyvä vinkki tuo perunankuoripaistos - itselläni se on tuossa pinossa odottamassa - sekin. Katsastan myös muita vinkkejäsi. Ehkä päädy kirjan kansaan, vaikkei siinä ole mitään suomalaista :)

  VastaaPoista
 3. Oikein lukuisaa lomaa! :)

  Mä suosittelen ehdottomasti Elina Hirvosta, vaikka se ei ihan kevyimmästä päästä olekaan. Mutta ehkä juuri siksikin... :)

  VastaaPoista