16. toukokuuta 2010

The greatest sin of all is risking nothing

Täällä on nautittu kesäisistä päivistä (sen mitä näillä allergioilla pystyy). Viimeiset työviikot ennen lomaa tuppaavat olemaan kiireisiä myöskin. Oli tullut taas paljon toisiin kirjablogeihin kommentoitavaa ja kiinnostavia juttuja ja itsellänikin odottaa kirjoittamista joitain ihan innostavia kirjoja. Katsotaan koska ehdin näiden pariin. Iloitsen myös kovasti uusista lukijoista!! Tervetuloa!

Tänään vinkkaan vain yhden: Sin Nombre / Ei nimeä -elokuva on ehdottomasti vuokraamisen arvoinen. Elokuvan 'tagline' on tämän postauksen otsikko ja se kuulostaa vetävältä, vaikkei minusta kerrokaan paljon itse elokuvasta. Mutta elokuvan tarina on hieno nuoren miehen kasvukertomus. Elokuvassa on myös jännityselementtejä, kurjuutta, unelma Amerikasta, jengi-elämää, väkivaltaa, oikean tien etsimistä, maahanmuuttopolitiikkaa. Kieli on espanija ja näyttelijät ovat poikkeuksellisen todellisia. Amerikkalainen ohjaaja ja käsikirjoittaja Cary Fukunaga on voittanut samanaiheisella lyhytelokuvallaan aiemmin opiskelija-Oscarin (Student Academy Award) ja tämä leffa on saanut lukuisia palkintoja Sundance Film Festival- elokuvajuhlilla.

4 kommenttia:

 1. Allergian ja kiireisten työviikkojen keskeltä terveisiä myös sinulle ;)

  VastaaPoista
 2. samoissa mennään sitten, tää on niin tätä :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä allergiaoireisiin! Minullakin on poskiontelot tukossa ja aikapula vaivaa sekä lukemista että jopa elokuvien katselua, mutta kesää kohti mennään :)

  VastaaPoista
 4. toivottavasti Lumiomena sinäkin paranet pian! Kesä tuntuu olevan jo täällä, ihanaa!

  VastaaPoista