7. huhtikuuta 2011

07 - aliarvostetuin kirja

Hmm. Taidan muuttaa tämän muotoon "kirja, joka ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota." Yksi tällainen on aivan mahtava Morten Ramsland: Koiranpää. Kirjoitin tästä joskus näin:
"Jos puhutaan hauskoista sukutarinoista niin tämä on aivan PARAS! Aivan erinomaisen tragikoominen antisankarisukutarina, jonka monet tarinat vievät mukaansa. Tästä ei puutu jännitystä, eikä puutu komiikkaa (nauroin aivan vedet silmissä). Mukaan mahtuu myös traagisia ihmiskohtaloita ja runoutta ja vaikka mitä."

Hulvaton Koiranpää on Ramslandin (s. 1971) läpimurtoteos. Se ilmestyi Tanskassa vuonna 2005 ja sai kiittävät arviot ja suuren määrän lukijoita ja muutamia palkintojakin.

6 kommenttia:

 1. Pitääpä pistää korvan taakse, kuulosti mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 2. Kun Sinä suositat, minä uskon ja kirjoitan tämän jääkaapin oven muistilapulle. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Mistä kirjan melko outo nimi tulee? Voisi olla yksi syy huomioimattomuuteen!

  VastaaPoista
 4. Haa, taisi tulla ostettua hyvä sika säkissä! Nappasin nimittäin tämän Kirjatorin loppuunmyynnistä tammikuussa hintaan 1 €. Pitääpä joskus ehtiä lukeakin.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen paininut tuon "aliarvostetun" kanssa. Liian vähälle huomiolle jäänyt kirja on paljon mielekkäämpi valita, taidan itse tehdä saman.Ja vastaavasti huomisen kirja voisi olla "turhin kirjajulkkis" :D

  VastaaPoista
 6. Kääk, nyt alkoikin vähän jännittää, että toivottavasti tämä nyt edelleen sitten on hyvä kun lukemisesta on jo muutama vuosi. Mutta kyllä sen täytyy olla :)

  Kirsi - En muista mistä nimi tulee enää, mutta huomiottomuuteen kiiltomato määritteli syyksi sen, että jokin negatiivissävyinen arvio (siis se yksi ja sama) julkaistiin tosi monessa lehdessä ja kaipa tässä taas yksi esimerkki miten kirjamarkkinoinnissa on helppo epäonnistua hyvälläkin kirjalla.

  Pekka - loistava ostos!!

  Elma Ilona - eiköhän näitä päivien sisältöjä tosiaan voi aina muokkailla. Huomiseksi itse ajattelin kirjaa, mistä monet on tykänneet, mutta minä en...

  VastaaPoista