20. heinäkuuta 2011

Kindle-mainontaa

Hanna oli mennyt ja ostanut Kindle 3:sen. Käykää ihmeessä lukemassa hänen juttunsa täältä. Itselläni tuo laite on ollut viime helmikuusta. Alkuinnostus on hieman karissut. Tai ihan vaan on ollut niin paljon kirja-kirjoja luettavana, että Kindle on jäänyt lukupinon pohjalle. Äitiysloman alkamisen jälkeen olen myös liikkunut vähemmän esim. junissa tai busseissa, mihin tuo sopii todella hyvin käytettäväksi. Meillä ei hetkeen toiminut kotona wi-fi, jolloin en saanut kirjoja ladattua. Mutta kyllä minä siitä edelleen kovasti tykkään :) Kirjoittamiini Kindle-aakkosiin pääset TÄSTÄ.

3 kommenttia:

 1. Sulla on ihanan valkoinen tuo laitteesi. Muuten melko samannäköisiä.

  Työvälineenä Kindle on aivan yliveto, mutta en usko sen syrjäyttävän arjessa oikeita kirjoja. Ei sen tarvitsekaan, minusta nämä tukevat hyvin toisiaan. :)

  Kiitos linkityksestä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on tuo valkoinen versio! Ja samaa tuumin kuin Hanna, että Kindle ja muut lukulaitteet usein varmaan täydentävät toisiaan, sillä kyllähän se perinteinen kirja on kuitenkin lukutoukille aina "se" juttu ;)

  VastaaPoista
 3. kindle on huippu. nyt kyllä vähän harmittaa, että mulla taitaa olla kakkonen, jossa ei wifi toimi - ei sillä muuten niin väliä olisi, mutta whispersyncillä saisi synkattua käsittääkseni myös android-applikaation kanssa niin, että lukee sitten millä laitteella tahansa, aina on kirjanmerkki oikeassa kohdassa...

  VastaaPoista