10. heinäkuuta 2011

Sinä päivänä uuteen kotiin


 Täällä saatiin iltaan jännitystä kun järjestettiin arpajaiset. Mukavinta taisi olla 49 arpalipun leikkaaminen ja sitten tietysti se, että sai nostaa voittajan. Miten jonkun nimi voi olla Morre?  tyttäreni kysyi. Joka tapauksessa onnittelut Morrelle ja postia tulee kunhan saan osoitteen.
Virallinen valvoja näytti tältä:
 Lohdutuspalkinnoksi me söimme tätä, jonka resepti löytyy täältä. (Kakun pystyy tekemään lähes kokonaan luomuna). Suosittelen muillekin osallistujille lohdutukseksi, on meinaan herkkua. Tosin kokomääritelmä 8:lle on mielestäni liioittelua ;)

6 kommenttia:

 1. houkuttelevan näköinen resepti! Huomenna ei ole peliä, voisinkin yllättää Neidit tällä :D

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Aivan ihana virallinen valvoja:) Ja hänellä on tutun näköinen kesäpaita, meiltä löytyy melkein samanlainen: siinä on vain vähemmän pinkkiä, enemmän vihreää ja kuuluu sille isommalle pienelle;) Aika herkku kakku, nam! Tekisin, ellen juuri olisi päättänyt vähentää herkuttelua (as if!), taas.

  VastaaPoista
 3. Ei oo todellista! Ja mä niin toivoin just tätä kirjaa! Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 4. Onnea Morrelle! Mmm, miten herkullisen näköinen kakku ja sisältää vielä kaikkea sitä mistä pidän hirvittävästi :D Täytyypä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 5. booksy - kerro sitten onnistuiko hyvin. itse en meinaa osata tehdä tuosta marengista tarpeeksi kuivaa, tai syytän siitä kyllä uunia.

  amma - hauska että tunnistit paidan :) ja todella pitäisi vähentää herkkuja, mutta kun on mansikka-aika ja ja... muita tekosyitä...

  Morre- joku aina voittaa!

  Laura - kokeile ihmeessä, tämä ei ainesten puoelsta pysty epäonnistumaan ;)

  VastaaPoista