3. heinäkuuta 2011

kesäleffoja osa I

Elämäntilanteesta johtuen (seli,seli) olemme katsoneet hurjan määrän leffoja viime kuukausina. Kodissamme ei ole telkkaria ja vauvan kanssa on ollut mukavaa istahtaa illalla elokuvan pariin. Käyn pikakelauksella läpi joitain hittejä ja huteja uutuusDVD valikoimista:

The Tourist
Kovin perinteinen toimintapläjäys massoille. Johnnyä ja Angelinaa toki katselee ilolla. Hyvää yllätyksetöntä perusviihdettä.
TÄHDET: +++(+)

Veljekset
Kaurismäen isä- ja veljessuhteita sekä uskontoa käsittelevä elokuva oli varsin synkkä, ahdistava ja onneton. Dialogissa joitan helmiä. En suosittele kevyeksi kesäviihteeksi.
TÄHDET: ++(+)Hereafter
Eastwoodin uusin käsittelee kuoleman jälkeistä elämää, mikä ei ole järin yllättävää 8-kymppiseltä elokuvaohjaajalta. Leffa-alan superkonkari ei ole parhaimmillaan, mutta meillä tästä riitti keskusteltavaa pitkäksi aikaa. Erityismiinuksia tuosta kamalasta kannesta.
TÄHDET: +++


Biutiful
Ääh. Mä en ihan ehkä ollut oikeassa mielenvireydessä tätä leffaa varten. Kriitikoiden ja katsojienkin ylistämä elokuva on eräänlainen from bad to worse- tarina. Mies diggasi kovasti tästä.
TÄHDET:  +++
Vuosi elämästä
Tää oli mukavan söpö, leppoisa ja hyväntuulinen elokuva sisältäen mieleenpainuvia henkilöhahmoja. Ihmeellisen vähän tässä tapahtuu mitään kuitenkaan.
TÄHDET: ++++Jatkan myöhemmin, näitä nimittäin riittää...

3 kommenttia:

 1. Olen nähnyt näistä Veljekset talvella leffassa. Hassua, minusta tämä oli hauska elokuva! Toki melko mustalla tavalla. Kevyenä kesäviihteenä en minäkään tätä välttämättä pidä. Jos kiinnostaa, oma arvioni löytyy blogista.

  Mekin katsoimme paljon leffoja esikoisen synnyttyä, nytkin muutamia, mutta ei yhtä paljon, kesällä ei jotenkin malta.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus! Meilläkin katsotaan paljon leffoja. Lähinnä vuokrataan Makuunista. Juuri äsken kauppareissulla kävin katsomassa uutuushyllyä, joskos vuokraan jonkun. Katselin tuota The Touristia, mutta niin paljon kuin tykkäänkin Johnny Deppistä, en ottanut leffaa vuokralle. Kun jostain juuri luin, että se on tosiaan tuollainen aika yllätyksetön perusleffa.

  VastaaPoista
 3. Amma - en tiedä, se leffa ei vaan kolahtanut tai naurattanut, vaikka mustan huumorin ystävä useimmiten olenkin ;) TÄytyy kurkata sun arviota!

  Susa - kirjaston kanta-asiakkuuden lisäksi me ollaan makuunin kanta-asiakkaita :D joskus ajattelin postata kaikista leffoista ja listata niitä, mutta se osoittautui liian haasteelliseksi, ehkä joskus yritän taas. kerro sinäkin leffoista joskus?!

  VastaaPoista