9. maaliskuuta 2011

atshiuu ja zzzzzzzz

Käsittämätöntä. Minulla oli loma, jolla en tehnyt mitään. En ymmärrä miten onnistuin olemaan edes lukematta mitään (siis ehkä 100 sivua yhteensä), mutta näköjään se on mahdollista. Nyt olen niin järkyttävässä flunssassa, että lukeminen sattuu silmiin ja sen lisäksi jetlagin taso näköjään kertautuu niiskuttaessa. Tai sitten olen vain vanhentunut. Mutta maa Atlantin takana näytti olevan paikallaan ja siellä myydään edelleen paljon kirjoja.
Tämä kuva on jo vanha ja kesältä ja tässä välissä prinsessakin 
on käynyt samoissa maisemissa muutamaan kertaan, mutta täällä siis oltiin.
Koska kirjat ovat painavia kantaa, toteutin vihdoin haaveeni ja ostin Kindlen. Olen mielestäni ansainnut sen, koska olen lukenut kymmeniä kirjoja iPhonestani, jonka näyttö on kuitenkin varsin pieni. Kerron varmasti vielä lisää Kindlestä, mutta tähän mennessä positiivisesti on yllättänyt laitteen keveys, helppous ja Suomessakin toimiva 3G. Kuvassa näkyy tämän matkan saldoa ja Kindle.
Jatkan siis niistämistä ja maailmankaikkeuden hitainta lukemista. Ja nukkumista ja valvomista mitä kummallisempiin aikoihin (söimme tyttäreni kanssa makaroonilaatikkoa viime yönä klo3). Enkä aio poistua maasta ennen kuin tämä uusi perheenjäsen saadaan kohdusta syliin, vaikka matkustaminen mahan kanssa onnistuikin hienosti.

7 kommenttia:

 1. Kohtalotoverilleni paranemista! Kuumaa mehua ja unta! Täälläkin niistetään... sniif! DVD-boksit paukkuvat ja välillä jaksan jo lukeakin.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista ♥

  Tuo jet lag saa kyllä aikaan mielenkiintoisen rytmittömiä päiviä. Muistan yhden ystäväni leiponeen marjapiirakkaa neljän maissa aamuyöllä, kun piti saada jotain sopivan hiljaista tekemistä kerrostalossa.

  Kindlestä kuulisin mieluusti lisää sitten, kun ehdit!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin ja paranemista! Ooo, Kindle! Olen vähän kade. :)

  Ja "Wolf Hall", mielenkiintoista. Sehän tulee suomeksikin nyt huhtikuussa.

  VastaaPoista
 4. Valkoinen kirahvi - paranemisia sinullekin, ärsyttävää tämä räkäisyys...

  katja - mä kävin kylvyssäkin yöllä ja pelkäsin kyllä et naapurit valittaa kun vesi lorisee. Mutta ei tämä onneksi ikuisuuksia kestä. Kindlestä kirjoitan kyllä kunhan tutustun itsekin vähän lisää.

  Karoliina - mahtavaa että olet saanut blogin pystyyn!! Ja Wolf Hallia tulossa ajallaan, hyvä tietää et tulee suomeksi, niin voi kiinnostaa vähän useampaa lukijaa.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun olet palannut! Tervetuloa. Ja pikaista paranemista!

  Kindleistä en ymmärrä mitään, mutta voi että tuota kuvaa tuossa ylhäällä. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Paranemisia!! Kindle-bloggausta odotan. :)

  VastaaPoista
 7. Pikaisia paranemisia!!

  Jos en aivan väärin näe, niin Kindlen takana häämöttää Helen Dunmoren The Siege. Odottelen mielenkiinnolla mielipidettäsi siitä, kirja on myös omalla lukulistallani. :)

  VastaaPoista