20. maaliskuuta 2011

Nenä kiinni kindlessä

Maaliskuu on osoittautumassa aivan harvinaisen surkeaksi blogikuukaudeksi kirjojen osalta. En saa mitään kirjaa valmiiksi. Välillä elämä on: juuri nyt meidän kolmen hengen ydinperheemme kalentereiden yhteensovittaminen vaatisi henkilökohtaisen perhesihteerin, joka pystyisi hahmottamaan kuka on milloin missäkin ja tekemään siitä yhteenvedon. Minä olin viikonlopun työmatkalla, mies koko ensi viikon ja minäkin kolme päivää ja prinsessa sitten mummollassa. Kun lisää yhtälöön sen, että olen enää muutaman viikon töissä ennen äitiyslomaa, huomaan vauhtini hidastuneen ihan muutenkin kuin lukemisessa. Koko päivän seisomisesta jalat turpoaa ja etsin aina lähimmän tuolin, mutta jos taas pitää istua kauan, niin sekään ei oikein luonnistu... No, tämä on tällainen loppurutistus ja sitten jään kotiin! Huisia. Toki olen kovin kiitollinen, että olen voinut raskauden suhteen hyvin tähän asti.

Täytyy muuten kertoa, että ensi-ihastumiseni ja rakkauteni Kindleä kohtaan on koko ajan lujittunut, kuljen sen kanssa kaikkialle. Se on vaan niin kätevän kevyt ja kulkee helposti mukana ja kirjoja voi vaihdella fiiliksen mukaan miten huvittaa. Huippua!Lisäksi on vielä ollut aivan kummallisia ongelmia tämän tietokoneen kanssa. Toivottavasti se ei ole vakavaa. Mutta nyt on vähän sama fiilis kun tällä nuorella miehellä videossa. Joten hyvää yötä ja kyllä niitä kirjojakin vielä on tulossa...

4 kommenttia:

 1. Aina välillä meille paatuneimmillekin lukutoukille tulee hetkiä, että ei oikein ehdi/jaksa/saa luettua. Tsemppiä loppurutistukseen ennen vauvaloman alkamista!!

  VastaaPoista
 2. Susa - niinhän se on. Tässä alkaa vaipua jonkinlaiseen vauvakoomaan ilmeisesti kun tuntuu että koko ajna muka tekee jotain, mutta ei vaan saa mitään aikaiseksi tai luetuksi tms.

  VastaaPoista
 3. Voi tuota pientä nuokahtelijaa. :) Olisit vain tehnyt itsestäsi samanlaisen videon :D

  Minulla oli vähän sama fiilis, kun sain edellisen romaanin loppuun. Oli vaikea tarttua mihinkään, mutta sitten aloin lukea tietokirjallisuutta (esseitä), ja se sopikin hyvin siihen hetkeen ja fiilikseen. Kohta alkaa varmasti taas kaunokirjallisuuskin maistua.

  VastaaPoista
 4. Karoliina - tuolisikin ollut hyvä idea kuvata itseään :P No mutta me luetaan kun jaksetaan ja ehditään eikä stressailla, eiks joo? :)

  VastaaPoista