4. kesäkuuta 2012

Ota riski ja rakastu kirjaan
Koko lailla kirjallisesti- blogin Jenni haastoi minut Lily:ssä hauskassa kirjallisten elämysten lahjoituskisassa (haaste lähtöisin Marjikselta). Jenni antoi tehtäväksi kirjoittaa Oisko tulta?-blogiin Juha Pihklan ja Esko Valtaojan Tiedän uskovani, uskon tietäväni vuoropuhelukirjasta. Loistava ajatus! 

Nyt voin antaa Jennille kirjan. Haluaisin selvittää olinko jossakin kummallisessa tilassa lukiessani Kim Echlin Kadonneet -romaanin, sillä pidin siitä aivan mahdottoman paljon. Jonkin verran Jennin kirjamakua kuulostelleena tämä ei luultavasti mitenkään suuresti poikkea mukavuusalueelta. Vai onkohan Jenni jo lukenut tämän?

Lisäksi haastan Karoliinan Kirjavasta kammarista lukemaan vihdoinkin Daniel Kehlmannin Maineen. Haluaisin kuulla mitä siitä ajattelet ja lisäksi tiedän, että se on sinulla jo siinä loputtomassa pinossa olemassa :)

Tässä haasteen tarkemmat säännöt: 
Jos sinut haastetaan:

1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan.

2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi.

3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt ja haasteen kuva. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toisellle.

Tämä päivittyy yhtä aikaa tuolla lilyN blogissa, mutta siellä haastan Karoliinan sijaan Au Naturel-palstan Iisan.

Ps. Mä olen oikeasti pahoillani kun olen saanut muitakin haasteita, joihin en ole vastannut. Pöh, olen kamalan huono näissä. 

4 kommenttia:

 1. Tuo oli oiva haaste sinulle! Sattumalta tulin itsekin harkinneeksi sinulle juuri tuota haastetta :)

  VastaaPoista
 2. :) jep, katsotaan nyt osoittaudunko "haasteen arvoiseksi" ...

  VastaaPoista
 3. Jee, kiitos, hauskaa! :D Maine tosiaan odottelee hyllyssä ja ekan novellin/luvun olenkin siitä lukenut. Kivaa, että nyt on "pakko" lukea se loppuun. :)

  Palaan vastapallolla omassa blogissani, kunhan ehdin. Mutta siis tosi hauskaa, kiitos!

  VastaaPoista