13. kesäkuuta 2012

Kirjannimistä runohaasteKuva: Vesa-Pekka Lahtinen (erillinen julkaisulupa, ei voi kopioida)

Vanhat kuviot. 
Voimattomuus.
Ellei
Toisen taivaan alla
Tuntemattoman miehen elämä
Toiveet, jotka toteutuivat


Sokea etsivä -
Muistin kaiku
Se
Viimeinen kesä.
Kunnes löydän sinutJoku on nukkunut vuoteessani:
Valinta
Jos vielä jään
- Ei kiitos
Kaikki on sanottu.Kirjankansirunohaasteen sain Leenalta, kiitos! (Haaste lähtöisin Katjalta) Molemmat nostivat rimat korkealle, niin hienoja runoja oli tarjolla. Tein näitä innostuneesti, mutta melkoisella editoinnilla saattoi jo hävitä ajatuskin - todella haastava homma. (14/16 mainituista kirjoista arvio löytyy blogistani.) Kokeilkaa ja muistakaa, että kirjojen nimet pitää olla perusmuodossa. Erityisesti haluan haastaa Jennin, Amman, Linnean, Marjan, villasukan kirjahyllyssä, sekä Nooran Tea with Anna Karenina -blogista runotyttöilemään kirjannimillä.

Nooralta sain ihana paketin postista, kun voitin keväällä arvonnassa hänen blogissaan. Yhden kirjan sijaan saapuikin kolme ja pieni selitekirjekin vielä! Kiitos! Ei kun lukemaan...

Nörtteilin muuten tuon uuden headerin, mikä muutti blogin ulkoasua - mitäs sanotte siitä? Mun piti vaan kokeulla, mutta jätin sen siihen. Nyt kun periaatteessa osaan tehdä tuon, niin voi jatkaa kehittelyä myöhemminkin :)

8 kommenttia:

 1. Oii, ihanaa, kiitos haasteesta! Tuo keskimmäinen tuo mieleen syksyisen tunnelman, katoamispistemäisen. Tykkään. Myös viimeinen on haikean kaunis. Osallistun heti kun saan kirjani laatikoista. :))

  ps. Headeri on kiva, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jään odottelemaan! jos olisi paneutunut enemmän olisi voinut yrittää löytää pidempiä yhdeistelmiä jne. mutta haastellista puuhaa joka tapauksessa :) Ja kiitos kehuista.

   Poista
  2. Ihanaa, löysinpä! Olen tässä päivän ajan yrittänyt löytää kuka minut tähän haasteeseen haastoi. <3 Kirjat alkavat nimittäin olla vähitellen purettu laatikoista joten tässähän ehtisi runoilla..

   Poista
 2. Tuo headeri on kaunis, kiinnitin siihen heti huomioni!

  Kiitos haasteesta, tällaiseen vastaa mielellään :). Hienoja runoja, varsinkin tuo viimeinen on ihan mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jään odottamaan! yllättävän hienoja näistä on saatu aikaan!

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, täytyypä tutkia mitä oma kotikirjasto tarjoaa materiaaliksi :)

  Headeria kehuin jo aiemmin, mutta kehunpa vielä uudelleen: hieno! Minunkin pitäisi opetella tekemään tuollainen kuvakollaasi headeriksi, mutta menin tällä kertaa helpomman kaavan mukaan.

  VastaaPoista
 4. Waude! Keskimmäinen runo on mun suosikkini. Siinä on kirja, jota minäkin käytin eli Viimeinen kesä ja sitten kirja, josta olin tekemässä vielä omaa runoa eli huikea Muistin kaiku.

  Linkitän huomenna kaikki runonsa siihen mennessä tehneet, kun kyhään jotain viikonloppupostausta.

  VastaaPoista
 5. Tulin vielä kertomaan, että kirjannimirunot löytyvät nyt blogistani. Mukavaa oli runoilla, kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista