11. syyskuuta 2010

tunnustus ja tunnustuksia

 
Idoliblogistini INA INAhduksesta antoi minulle tunnustuksen. Oih! 
Pahoittelut, että nyt vasta ehdin sen pariin. 
En ole lainkaan kokenut näitten tunnustusten kanssa, mutta otan tämän kiitollisuudella ja asiaan kuuluvalla nöyryydellä vastaan. Tunnustukseen liittyy asioiden "paljastaminen" itsestään ja tein sitä aivan äskettäin. Mutta riittäähän näitä:

1) Erään tulkinnan mukaan kahden pupun hankkiminen on "kauimpana kuolemasta", puput kuin ovat ns. kuolemattomia, siis sillä tapaa, että voivat lisääntyä nopeasti ja runsaasti.

2) Olen ollut mieheni kanssa kahdeksan vuotta ja toistaiseksi tuntuu edelleen siltä kuin joka päivä tutustuisin häneen lisää.

3) Luin juuri ekan Munroni (miksen ole lukenut aiemmin??) ja ihastuin suuresti. Arviota seuraa pian. 

4) Olen koukussa IFA - pastilleihin. Olin tosin kauhuissani, kun näin niiden tv-mainoksen, sen UU, beibe-beibe... mutta siitä huolimatta ne ovat suosikkini.

5) Meillä ei katsota telkkaria tai kuunnella radiota ja tästä johtuen meillä onkin lähes aina "laite"hiljaisuus. Lukeminen on myös parasta hiljaisuudessa.

6) Minulla on aina jotain opiskelua käynnissä, koska en ole vielä päättänyt mikä minusta tulee isona. (Vaikka siis olen ollut jo vuosikaudet korkeakoulutustani vastaavassa työssä.)

7) Haaveilen vielä joskus juoksevani maratonin. Koska en ole koskaan ollut mikään juoksija, tavoite tuntuu kovalta. Suurella vaivalla ja harjoittelulla olen juossut minulle pitkiä matkoja, mutta maraton on OIKEASTI pitkä. Mutta onhan tässä elämä aikaa.

Minä haluan erityiskiittää bloggaajia, jotka ovat innostaneet minua suuresti ja tukeneet ja auttaneet bloggaamisessa; tiedätte itse keitä oletta ja nuo blogit ovat monesti toistuneet täällä. Suurin osa kirjabloggaajista on juuri nyt julkaissutkin tunnustuspostauksen, joten ymmärrän jos tämä tunnustus ei innosta vastaamaan. Mutta suuren kiitokseni ja halutessaan tunnustuksen saa kaikki blogit jotka löytyvät sivupalkistani! Tämä on sillä lailla tylsää, että melkein kaikki ovat tunnettuja ja pitkäaikaisia kirjabloggaajia. Mutta oikeastaan kaikki ovat esikuviani INAhduksen lisäksi.
Sivupalkin listaan on vihdoin ilmestynyt myös Juuri tällaista- blogi, sekä aivan ensimmäinen kirjablogi, jota aloin lukea eli Sallan lukupäiväkirja.

2 kommenttia:

  1. Onnea tunnustuksesta! Olet kyllä sen ansainnut. Ja onnea kahdeksasta yhteisestä vuodesta ja tuosta asenteesta, että vieläkään et tiedä kaikkea. :)

    Olen iloinen, että olen päässyt lukulistallesi, vaikka en olekaan kirjabloggaaja. Ainakaan pelkästään. Enkä ainakaan arvioita kirjoita. Ainakaan enimmäkseen en kirjoita.

    :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, mahtavaa kuulla että olen ollut ensimmäinen kirjablogi jota olet seurannut! Hämmästyin myös Avaimen kirjablogi-illassa, kun pari muutakin bloggaajaa kertoi samaa. Hienoa kuulla!

    VastaaPoista