24. elokuuta 2011

Katariinan uusi koti ja muffinsi juhlintaan

Eilinen meni niin haipakkaa, että arvonnan tulos jäi julkaisematta. Arpaonni osui Kafiin, onnittelut! Laitathan osoitteesi niin saat postia.


Minulla on jäänyt vastaamatta herkulliseen muffinsihaastepalkintoon. Olen saanut tämän (ihan ruinaamatta tällä kertaa) ainakin Karoliinalta, Ilseltä ja Janninnalta. ISO KIITOS! 
 (En keksi enää ketään, jonka en olisi nähnyt vastaavan haasteeseen. JOs olen väärässä, niin ota muffinsi itsellesi. Voittonsa kunniaksi myös Kafi voisi vastata tähän.)Lempiväri: oranssi ja kirkas vihreä. Värillä on väliä lähinnä vaatteissa ja ne ovat melkein aina mustia. Laukku ja kengät voi sitten olla jotain piristävää. Ja auto. Sisustuksessa olen maailman surkein, mutta vahvat värit on kivoja kotonakin. 


Lempiruoka: sushi. Tuoreista raaka-aineista ja taidokkaasti valmistettuna en tiedä mitään parempaa. Pikaruokanakin se on toki loistavaa. 

Haavematka: Nepal. Meillä on ollut ilo perheenä tutustua läheisesti mutamaan nepalilaiseen opiskelijaan. Heidän innoittaminaan olemme alkaneet haaveilla matkasta vuorien maahan vastavierailulle. Ennemmin tai myöhemmin tämä varmasti toteutuukin.


3 kommenttia:

 1. Wau, apua, tosi surrealistista että minulle olisi osunut arpaonni. Voi kiitos, näin etukäteen.

  Tuota, onko sinulla antaa sähköpostiosoitetta, johon voisin lähettää osoitteeni? (En mielellään laittaisi julkisesti blogiin)

  VastaaPoista
 2. Osoite lähetetty! Kaivelin sun Blogger profiilista sähköpostiosoitteen. ;>

  VastaaPoista
 3. hyvä kun löysit kafi, postia tulee!

  VastaaPoista