28. lokakuuta 2011

kesken ja jonossa

Kun en saa luettua loppuun, enkä pääsen niiden kirjojen kimppuun jotka odottavat pinossa (tai siis laatikoissa, jossain niistä), anna viitteitä tulevasta:

Joonas Kostig: Kaikki on sanottu
Ensimmäsistä sivuista olen ollut fani. Isän kuoleman ympärille rakentuva sukupolviromaani vaikuttaa lupaavalta. Tämä kuitenkin vaatii oman tilan, joka ei ole tämän muuton keskellä, mutta pian pian. Blogeissa tätä ei vielä ole ollutkaan, mutta odotan huomiota tälle.


Robert Goolrick: Luotettava vaimo
Insinöörin kirjahyllystä ja Satun luetuista poimittu "murhaballadi" on melkein luettu. Erikoinen kirja, josta kuulette pian lisää.
Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja
Kyrö-fanina odotan kovasti saavani käsiini sen Jänis-kirjan, mutta sillä aikaa ajattelin vihdoin lukea tämän. Kaikki hypetys on näköjään saanut aikaan sen, että odotin jotain ylihysteerisen hauskaa. Ei se ollutkaan. Hauskaa kuitenkin.

Lionel Shriver: Jonnekin pois
Tätä odotan kovasti, erityisesti Leena Lumen, Jennin ja Inan Lily -arvioiden innostamana. Pian.Päälimmäisistä laatikoista(?) löytyy myös Johanna Venhon Syntysanat, Meritta Koiviston Poissa, ja Richard Powersin Suopeus. Muutamia mainitakseni.

4 kommenttia:

 1. Aikamoinen teaseri. :D Kaikki on sanottu vaikuttaa mielenkiintoiselta, samoin Shiver. Pitänee taas rustata lukulistaa...

  Luotettavan vaimon luin tässä hiljattain, oudolla tavalla mukaansatempaava kirja?

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, mitä arvelet tuosta Meritta Koivistosta. Kyrö ei ole mikään kuoliaaksinaurattaja, mutta melkein! äänikirjaversio vei sydämeni, Antti Litja sen nappasi mukaansa :)

  VastaaPoista
 3. Minun blogini voisi ihan hyvin koostua just tämän tyyppisistä bloggauksista. Must Read -jono alkaa olla jo tosi pitkä.. ihanaa että muistutit näistä!

  VastaaPoista
 4. Voi että, mielenkiintoisia postauksia siis tulossa! Noista olen lukenut vain Mielensäpahoittajan (kirjoittanen siitä itse lähipäivinä), ja Luotettava vaimo odottaa vuoroaan, mutta nyt tuo Konstigin Kaikki on sanottu alkoi kiinnostaa kovasti! En ole kirjasta koskaan kuullutkaan, mutta aihe on kiinnostava ja ikävä kyllä omakohtainenkin. Jään siis odottamaan päivityksiäsi! :)

  VastaaPoista