David Nicholls: Sinä päivänä (Tätä olen jo aloittanutkin ja vaikuttaa juuri sopivan viihdyttävältä. Arvion yhteydessä lupaan arpoa tämän, joten pysykää kuulolla!)
Marianne Fredriksson: Anna, Hanna ja Johanna (Tätäkin olen lukenut jonkin verran, mutta menee siinä rajoilla käykö riittävän kepeästä kesälukemisesta. Aion kuitenkin ehdottomasti lukea tämän.)
Irja Virtanen: Kenttäharmaita naisia (Voitin tämän Kirjavan kammarin arvonnasta, kiitos Karoliina! Naisten Tuntemattomaksi sotilaaksi kutsuttu kirja kiinnostaa)
Diana Gabaldon: Muukalainen (En ole koskaan lukenut tätä! Asia korjataan tänä kesänä. Paksuus hitusen arveluttaa.)
Cecilia Samartin: Senor Peregrino (Erityisen sopivaa kesälukemista!?)
John Irving: Kunnes löydän sinut ( Paksuudesta puheenollen, tässä ainakin riittää sivuja. Kirjanurkkauksessa puhuttiin tiiliskivifobiasta ja tunnistan sen itsessäni...Mutta joskus on myös ihanaa kun hyvä tarina vie mennessään ja sitä riittää ja riittää.)
Iida Rauma: Katoamisten kirja (Tästä esikoisesta on kuulunut paljon hyvää)
Per Petterson: Kirottu ajan katoava virta (Lumiomenan suosituksesta)
David Foenkinos: Nainen, jonka nimi on Nathalie (Sopivaksi kesäkirjaksi kehuttu)
Susan Fletcher: Noidan rippi (Unohtui kuvasta. Fletcherin Irlantilainen tyttö jäi minulta lukematta, vaikkei siinä mitään vikaa ollut. Noidan ripin mies lukaisi läpi ja kehui, joten kyllä minäkin aion lukea.)
Lisäksi odotan varauksesta:
Hilary Mantel: Susipalatsi (Tätä olen yrittänyt lukea englanniksi, mutta siitä ei ole tullut mitään ja haluan kokeilla suomenkielistä versiota) sekä
Jonas Jonasson: Satavuotias, joka karkasi ikkunasta
Kindlellä on myös odottamassa muutama alku (siis jos tykkään alusta, niin tilaan koko kirjan) mm. Lisa Genova: Left Neglected (Edelleen Alicen- kirjoittajan toinen romaani)
Miltäs kuulostaa? Puuttuuko jokin aivan ehdoton kesäkirja? Mitäs teidän kesäkirjalistaltanne löytyy?
Hitaampikin ymmärtää, että tällä minun nykyisellä lukutahdillani kesä ei tule riittämään näiden lukemiseen, mutta fiiliksen mukaan joitain näistä. Oikeastaan kaikki kirjat ovat blogeista tuttuja, joten suuria yllätyksiä ei ole luvassa.
Meillä vietetään epäjuhannusta, mutta toivotan kuitenkin teille toisille kivoja juhannusjuhlintoja!
Minä ihastuin täysin Jonas Jonassonin satavuotiaaseen. :) Nichollsin kirja oli myös miellyttävää viihdettä, vaikka hitusen henkilöiden kohtalo ärsyttikin.
VastaaPoistaItse hain kesälukemista lasten osastolta, mm Tarzania (jota en ole koskaan lukenut) ja Viisikkoja. :)
Minulla on myös pitkä lista tai siis aika pino kesäkirjoja, mutta luen hissukseen. Jotkut kirjat vievät yllättävästi aikaa, kun eivät ole hirveän kiinnostavia, mutta jotka kuitenkin haluan lukea.
VastaaPoistaSinulla on hyvä pino kirjoja. Ihanaa etenkin, että aiot lukea Pettersonin kirjan. <3 Pidin kovasti myös Iida Rauman, John Irvingin (jo vuosia sitten :)) ja Fletcherinkin kirjoista. Tuon Nicholsin kirjan lukisin itsekin mieluusti, samoin Foenkinosin.
VastaaPoistaSuloista juhannuspäivää!
Mukavannäköinen valikoima. Odotan innolla kommenttejasi varsinkin Diana Gabaldonin kirjasta. Se on parhaita lukemiani kirjasarjoja! Minun kesäkirjapinossani on mm. Stephenie Meyeria (yhä edelleen), Maaria Päivistä ja Muriel Barberya.
VastaaPoistaMinä tunnustan vierastavani enemmän ohuita kirjoja. Mitä paksumpi kirja, sitä parempi :) Tosin se voi kostautua jos kirja ei tempaisekaan mukaansa, koska en halua jättää kirjaa kesken. Ohuet kirjat loppuvat usein liian nopeasti.
Mukavaa keskikesän juhlaa :)
Rea - odotankin kovasti tota satavuotiasta! ja tartan ja viisikot kuulostaa myös hauskoilta kesäsuunnitelmilta :)
VastaaPoistamarja-leena - se on totta, ettei kirjaan käytetty aika mene aina sivumäärien mukaan. Myös tekstin tiheys ja kappalejaot yms. vaikuttaa siihen kuinka paljon tekstiä lopulta on. Ja kiinnostavuus tietysti.
katja- meillä näitä samoja kirjoja riittää ;) sinun suosituksesi on aina iso plussa kirjalle :D
villasukka - hyvältä kuulostaa myös tuo sinun pinosi. Gabaldonin sarja on varmaankin niitä, josta pidän paljon, vaikkei se mitään elämää suurempaa olisikaan. ja jos kirja on hyvä ja paksu niin se on mahtavaa. mutta tämmöisenä aikana kun perhetilanne on varsin lyhytjännitteistä suosivaa, niin tiiliskivet ovat varsin haastavia.
Petterson ja Fredrikson ovat noista mulle tuttuja, muut eivät (vielä). Mulla on myös vino pino kirjoja tälle kesälle. Aloitin juuri yhtä tiiliskiveä eli Sarah Watetsin kirjaa Vieras kartanossa. Lukemista odottavat Ishiguron Ole luonani aina, Collinsin Valkopukuinen nainen, Cedervallin Ajattelem sinua kuolemaasi asti, Kähkösen Mustat morsiamet -joitakin mainitakseni. Myös Murakamia ja Munroa ajattelin vielä kesällä lukea sekä jonkun dekkarinkin.
VastaaPoista