27. marraskuuta 2010

Nousen, otan kirjan ja luen.

Minä olen päättänyt palata lukemiseen ja blogiin. Toivottavasti tekin olette vielä täällä!?

Kävin nyt hakemassa läjän teidän suosittelemia lohtukirjoja ja niiden avulla aion löytää takaisin lukemisen arkeen. Pinossa on ainakin Montgomeryä (Sininen linna ja Anne of Green Gables), Omenansimenten maku, Oi ihana toukokuu ja Elämän lempeät maut. Käsiini sattui myös Hämeen-Anttilan uusin Toisen taivaan alla, josta luinkin ekat 50 sivua paljoakaan vielä innostumatta. Luen sen varmasti silti.

En ole käynyt teidän blogeissa, mutta nyt haluan palata niihinkin. Mitähän kaikkea on tapahtunutkaan tällä välin?!

26 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin. :)
  Tässä ollaan kaikki vain kirjoja luettu, ei sen kummempaa.hih.

  VastaaPoista
 2. Niin juuri, täällä me ollaan ja luetaaan. :)

  Tervetuloa takaisin minunkin puolestani, hyvän kuuloisia lohtukirjoja! Juuri äsken aamupalalla selailin jotain katalogia, jossa oli tuo Hämeen-Anttilan kirja ja mietin, että en ole lukenut siitä arvioita. Esitän siis kainon toiveen, että jatkat lukemista tai ainakin kirjoitat sen 50 sivun perusteella, miksi jäi kesken. Mulla on vähän ristiriitainen olo ko. kirjan kanssa: tuntuu, että se pitäisi lukea, koska olen lukenut muutkin H-Anttilat, mutta toisaalta olen pitänyt niistä vähemmän kirja kirjalta, eikä ollenkaan kiinnosta tämä uusin. Esilukijaa siis kaivataan! ;)

  VastaaPoista
 3. onpas tutun ja turvallisen kuuloista :) täällä olo ja lukeminen siis.

  Ja Jenni- minäkään en ole tuosta Hämeen-anttilasta kuullut mitään - mutta luulin sen johtuvan siitä että olen niin pihalla kaikesta. Mutta nythän minulle tuli tosi edelläkävijä olo heti ja tartun esilukijan tehtävään ilolla!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan takaisin! :) Minä en ole lukenut Hämeen-Anttilalta kirjan kirjaa, joten olisi mukava lukea arviosi.

  VastaaPoista
 5. Täällä on ollut ihan vaan lukulaiskuutta ja jopa bloginlukulaiskuutta (jälkimmäinen kielii jopa oikeasti kiireestä). Kuukauden ahkeruusluku oli kuitenkin Lukupiiriblogin ensimmäinen kirja, Doris Lessingin Kultainen muistikirja.

  Tervetuloa siis takaisin vaan :)

  VastaaPoista
 6. Täällä ollaan :-) Kiva, että palaat!

  Mulle tuo "Sininen linna" on Tärkeä Kirja. Niin uskomattoman ihana kaikessa kauheudessaan! En ole vieläkään pystynyt bloggaamaan siitä, kun en tiedä mitä sanoisin. Se on vaan niin huippu! :-D

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa takaisin!:) Oi ihana toukokuu on varsin viihdyttävä kirja;)

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa takaisin! Olen kaivannnutkin sinua ja blogiasi. Ihania lohtukirjoja olet käsiisi saanut. Itse pidän - nimenomaan lohduntuojina - juuri Oi, ihanaa toukokuuta, Elämän lempeitä makuja ja kaikkia (!!!) Montgomeryn kirjoja.

  Valoisaa alkavaa adventtiaikaa :)

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa takaisin!

  Minä lopetin juuri yhden paksun kirjan, lukupiiriin luen taas ohutta. Lisäksi päästin pari päivää sitten käsistäni romaanikäsikirjoituksen, jonka kelvottomuudesta olen nyt yhtäkkiä ihan varma. Vaikka kirjoittaessa oli luottavainen olo, hih.

  Lukemisesta on varmasti sinulle apua. Voi löytää lohtua, vertaistukea, tai vain paeta ihan muihin maailmoihin.

  Halauksin,

  Karoliina

  VastaaPoista
 10. Anki -minulla on vähän sama fiilis kun jennillä tosta Hämeen-Anttilasta, ettei kirjat ole viime aikoina parantuneet, mutta nyt olen jo lukenut yli 100 sivua, kuitenkin.

  Tessa - kiitos muistutuksesta, siis tuosta lukupiiristä. Pitääkin käydä katsomassa mikä siellä on nyt meneillään.

  Reeta Karoliina - oli hauskaa kun se sininen linna piti hakea varastosta kirjastossa (nuortenosaston versiot oli lainassa). Siitä tulee aina sellainen kiva fiilis. Odotan kovasti sen lukemista.

  Saso - olikin yllättävää kun Oi ihana toukokuu löytyi huumorihyllystä!? sen kannet oli yllättävän tutut, ne olen nähnyt monesti jossain.

  Lumiomena - minullakin on ollut teitä ikävä, kivaa olla takaisin :)

  Karoliina - voi kirjoittamisen tuska ja vaikeus. onneksi olkoon kuitenkin, valmista ei varmasti tule ikinä, mutta vielä vähemmän jos ei koskaan päästä käsistään mitään. Annathan muiden arvioida kelvollisuutta ja silti toivoisi että voisi säilyttää jonkun etäisyyden toisten kommentteihin. voimia ja iloa tehdystä työstä!

  VastaaPoista
 11. Kuten Tomomi vastaan, että mitäs meille, luettu vaan on. :) Kiva kun palaat. Olen odottanut sinua.

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa minunkin puolesta! Odotan kovasti mitä pidät Sinisestä linnasta kunhan olet ehtinyt lukea sen. Se on yksi rakkaimpiani :)

  VastaaPoista
 13. Ilse - oli muuten ihana käydä sun blogissa, vaikka en osannut vielä kommentoida mitään...

  Ahmu - kiitos, mä varmaan tartun siihen jo tänään.

  VastaaPoista
 14. Tervetuloa takaisin, kiva kun palaat päivittämään blogia! Toivottavasti lohtukirjoista on myös lohtua. :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä täällä ollaan! :) Sininen linna on mullakin lukutoivelistalla, kai se muutamien tähänkin tulleiden kommenttien perusteella pitäisi lukea pian!

  VastaaPoista
 16. Oi ihana toukokuu on minullakin kirjapinossa.
  Sinisen linnan olen lukenut ja tykkään siitä, suosittelen:)

  VastaaPoista
 17. Zephyr, Satu ja hippityttö - kiitos! Toivottavasti Siniselle linnalle ei käy niin kuin monelle liian hehkutetulle kirjalle, ekan luvun perusteella ainakin innostuin sen maailmasta :)

  VastaaPoista
 18. Tervetuloa takaisin! Hämeen-Anttila kiinnostaa myös minua, koska olen pyytänyt sitä joululahjaksi enkä ole vielä siitä arvosteluja nähnyt...

  VastaaPoista
 19. Täällä ollaan totta kai;) Ainakin pino kirjoja on tullut luettua tällä välin ;)

  VastaaPoista
 20. Welcome back! :) Komppaan edellisiä, luettu paljon kirjoja, eipä muuta.. Kirjamaailma ei pienestä tauosta vanhene, siitä(kin) ihana harrastus!

  VastaaPoista
 21. Ja kiitos myös Susat ja Ina - kirjat on kyl tosiaan hyviä siitä että ne ei mee heti vanhaksi - ja silti tuntuu että on heti "myöhässä" tai pudonnut kärryiltä kun ei lue hetkeen...

  VastaaPoista
 22. Nojuu, kuten todettu useammalla aikaisemmin, kirjoja on täälläkin päin luettu, joskin hidasta tahtia, kun on noita lukemista haittaavia töitäkin välillä.. Mutta jospa se jouluksi sen verran rauhoittuisi, että voisi pitkästä aikaa lukea jonkun kirjan niin sanotusti yhdeltä istumalta :) Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 23. Teresita- taitaa se olla niin ettei lukutahti ole koskaan ihan paikallaan pysyvä juttu, vaan muuttuu monestakin syystä silloin tällöin. Se on kyllä harmillista kun työt haittaa vapaa-aikaa... mutta joulu tulee kyllä ihan pian jo :)

  VastaaPoista
 24. Tervetuloa takaisin - eipä täällä blogimaailmassa ole paljon tapahtunut, kaikenlaisia on tullut luettua :)

  VastaaPoista
 25. Anni. M., kuka nyt kirjablogista voi lähteä...

  Oikein odotan sinun arviotasi lohtukirjasta Katharina Hagena: Omenansiementen maku.

  Sininen linna odottaa minulla aikaa lukea se.

  VastaaPoista
 26. Salla ja Leena - kiitos teillekin. Omenansiementen maku on tulossa ja sitä ennen Sininen linna...

  VastaaPoista