18. syyskuuta 2010

Faija ja haamukirjoittaja

Jos etsit hauskaa viikonloppuleffaa perheen kanssa, niin suosittelen ruotsalaista FAIJAa. Meillä oli katsomossa 43-12 vuotiaita aika monta ja kaikkia tuntui naurattavan. Samalta ohjaajalta on myös onnistuneet Jalla Jalla ja Kopps. Tämmöisestä komedia-genressä tulee niin usein NIIN isoja huteja, että olen varmaankin laskenut rimaa - mutta joka tapauksessa tämä viihdytti. Aihealueina on ainakin miehekkyys ja kultuuriset erot. Vaikka jossain kohtaa mennään vähän överiksi on lopputulos kuitenkin liikuttava ja hauska.



Katsoimme jokunen päivä sitten myös Polanskin The Ghost Writerin. Se oli minusta liian hidas, juoni turhan epäselvä ja muutenkaan en oikein saanut siitä paljoa irti. Mies kuitenkin tykkäsi, mikä on outoa, koska vähätapahtumaiset leffat ovat yleensä kaukana hänen suosikeistaan. Joka tapauksessa 
Ewan McGregorin ja Pierce Brosnanin katselu ilahduttaa aina, joten ei tämäkään kaksituntinen ihan hukkaan mennyt. Hienon roolin tekee myös Sinkkuelämää Samantha (Kim Cattrall), joka ei vaikuta tuolta roolihahmoltaan. Loppu on vähintäänkin yllättävä.

Lupaan siirtyä kirjoihin ihan pian...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti