16. lokakuuta 2010

i'm back ja KIITOS!


Unohdin kertoa, mutta olin viikon poissa, (työ)matkalla. Jotenkin ajattelin päivittäväni tänne kuitenkin jotain reissultani, mutta saatavilla olevan tietokoneen hitaudesta ja matkan luonteesta johtuen en sitten tehnyt sitä.

Haluan sanoa, että tuon edellisen postauksen kommentit ovat aivan todella tärkeät minulle. KIITOS. Ennen matkaa en päässyt etsimään noita kirjoja kirjastosta, mutta aion ehdottomasti käydä listan läpi ja palaan siihen varmasti monesti uudelleen. Kiitos myös kivoista toivotuksista ja lohdutuksista, ihania olette.

Olen lukenut hömppää, lisää Cobenia, runoja ja paljon satuja. En ole vaatinut itseltäni mitään. Olen ajatellut, että jos elämä voi yllättää ikävästi, niin ehkä on mahdollista että se yllättää myös samalla tapaa ilolla? Odottamatta?

Nyt ikävöin teidän blogeihin ja lukemaan kirjalöydöistä tällä viikolla.

Enkä ota tavaksi kadota yllättäen, poikkeustilanne yllätti.

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Hyvä, että mieli on ilmeisesti rauhallisempi.

  Bloggaushan on siitä rentoa, että halutessaan voi kirjoittaa vaikka monta kertaa päivässä tai sitten olla kauankin hiljaa. Mutta kummasti sitä vaan ajattelee, että jos on vaikka matkalla, siitä pitäisi ilmoittaa blogissa. Kai se on se yhteisöllisyys, juuri se, joka tekee bloggaamisestakin niin hauskaa. :)

  VastaaPoista
 2. Tuota minäkin mietin, että ikään kuin tunnen jonkinlaista velvollisuutta ilmoittaa, jos olen jossain enkä bloggaakaan. Hmm. Kertooko se a. riippuvuudesta? b. ylikehittyneestä velvollisuudentunnosta? vai mieluiten c. yhteisöllisyydestä, kuten Jenni tuossa toteaa?

  Mukava kun palaat, kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. ehkä se on joku korvaamattomuus joka iskee, kauniimmin sanottuna tuo ylikehittynyt velvollisuudentunto? Mutta vastataan silti yhteisöllisyys, se kuulostaa ehdottomasti parhaalta.

  VastaaPoista
 4. Ja ainakin minä ehdin olla jo vähän huolissani, etenkin kun olit edellisessä postauksessa hieman allapäin. Joten kyllä bloggajalla on tavallaan mielestäni velvollisuus pitää lukijansa tietoisena poissaoloistaan. En tarkoita tätä ahdistavalla tavalla, mutta syntyyhän tänne näitä virtuaaliystävyyksiä. :)

  Karoliina

  VastaaPoista
 5. Huomenta, anni. Tulin vielä kertomaan, että linkitin Invisible-postauksesi, kun luin sen kirjan (siis suomeksi, tietty). :)

  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista