4. marraskuuta 2011

identtiset kaksoset

Pääsin tuossa edellisessä postauksessa kansisamaistusten makuun, niin täytyy perjantain kunniaksi julkaista toinenkin. Nämä molemmat ovat myös uutuuskansia:


Minä lähetin tänään hirviökeijun eskariin, vaikka juhlinkin mielummin Pyhäinpäivää kuin Halloweenia.
Lukuisaa ja mukavaa viikonloppua kaikille, juhlien kanssa tai ilman!

8 kommenttia:

 1. Ovatpas tosiaan kuin kaksoset ;) Ensimmäisen luin ihan äsken, tuosta toisesta en ole kuullutkaan vielä ennen tätä.

  VastaaPoista
 2. Oho, tosiaankin samanlaiset kannet!

  Minäkin olen joskus miettinyt kansikaksosia. Niistä saisi hyvän postauksen aikaan. Tai jos ei ihan kaksosia, niin ainakin hyvin samankaltaisia.. Esim. tänä vuonna tullut useitakin kirjoja, joissa nainen näkyy takaa päin (vaikkapa Bolsoin perhonen, Käännöksiä, Nainen joka sukelsi maailman sydämeen).

  VastaaPoista
 3. Hauska juttu! Minä olen tuon Suopeuden lukenut mutta Satunnaista en.

  Ja totta tuo Katjan kommentti, etenkin tuo Käännöksiä ja Nainen joka sukelsi maailman sydämeen olivat myös todelliset kansikaksoset.

  VastaaPoista
 4. Kansikaksosista voisi kyllä kerätä mielenkiintoisen postauksen! Minulle on viime aikoina tullut vastaan ainakin Haahtelan Naiset katsovat vastavaloon ja Onkelin Kotirouva, joissa oli molemmissa roikkuvat design-lamput. :)

  VastaaPoista
 5. JUU, OLISI KYLLÄ HAUSKA NÄHDÄ KANSISUUNNITTELIJAN ILME KUN HUOMAA, ETTÄ TOISELTA KUSTANTAJALTA ON TULOOSA ihan OMAA LUOMUSTA MUISTUTTAVA KANSI... postatkaa ihmeessä omia identtisiä kaksosia, nää on hauskoja! mut ei niitä huomaa muuten kun jos on lukemassa itse tms, eli aika paljon menee varmasti ohi hyviä.

  VastaaPoista
 6. Oho, on kyllä aika uskomattoman samanlaiset. Tosin ensimmäisestä tulee pidättyväisempi tunnelma, kun silmät ei näy ja suukin on vakavana, ja toisesta taas iloisempi. Mutta asettelu on kyllä ihan yksi yhteen!

  VastaaPoista
 7. Onpa sama väritys, ja tietty kasvotkin läheltä. Tuo Ali Smithin kirja ei tosin ole uutuus.

  Jenkkiblogeja seuraamalla huomaa vielä selvemmin tiettyjen genrejen trendejä. Esim. Women's Fictionissa on tosi usein kuvattuna ihminen, mutta ilman päätä tai ainakin kasvoja. Hih, siis tarkoitan rajauksen tai kuvakulman vuoksi. :D

  Kansiasiat kiehtoo ainakin minua aina vain!

  VastaaPoista
 8. Hyvä hyvä aihe! Kansia on aina hauska vertailla. Törmäsin juuri tällaiseen sivuun, jolla on aika metkoja kokoelmia toisiaan muistuttavista kansista, tässä esim. tyttöjen jalkoja: http://www.fixabook.com/copycat-covers/girls-legs

  VastaaPoista