25. elokuuta 2010

tunnustuksia


1. En pidä siitä, että ihmiset valittavat kiirettä. Silti juuri nyt itseltäni loppuvat tunnit päivästä. Työ, perhe ja muu -kolmio ei ole ihan tasapainossa nyt.

2. En ole saanut kokonaista kirjaa luettua yli viikkoon. Saan joskus (harvoin) tämmöisen lukublokin. Se on varmasti monen syyn seuraus, mutta toivon paranevani pikaisesti.

3. Harmittaa kun blogi on jäänyt niin vähälle huomiolle. Ja teidän toisten blogit myöskin. En kuitenkaan ole menossa mihinkään. 

4. Laskin, että tyttäreni 5-vuotissynttäreillä viikonloppuna kävi 44 vierasta. Emännöinti jännitti hirveästi, koska en ole siinä erityisen pätevä. En ymmärrä miten selvisin tuosta! Juhlat oli joka tapauksessa oikein mukavat :)

5.  Olen ollut elämässäni lähes 2 vuotta raskaana, mutta minulla on vain yksi elävä lapsi.

6. Olen kuluttanut viime aikoina useita "lukemis"- tunteja Boston Legalin parissa. Se on niin mahtava sarja: hyvällä tavalla yhteiskunnallinen ja oikeudenmukainen ja täysin hullu.

7. Urheilen n. 6-10 tuntia viikossa. Kahvakuulaa, juoksua, spinnausta, bodypumpia, ratsastusta, venyttelyä, kuntosalia ja joskus esim. stepiä, attackia, combatia, pilatesta, uintia jne.

14 kommenttia:

 1. 1) En minäkään ennen kuin putosin tähän blogimaailmaan.

  2) Sama täällä.

  3) We'll see...

  4) Lapset eivät arvostele - paitsi omat;-)

  5) Melkein sama täällä, märät ja ajat vain yhden erolla.

  6) Never heard...

  7) Muistutat serkkuani, jolla menossa aina kaikki trendit. Nyt on tuo kahvajuttu se kovin;-)
  Mulla jäi nyt uinnit, koska liike-elämä nielaisi uimakaverini, joten ei ole muuta kuin puutarhanhoito, ratsastus, kävely ja jokapäiväinen niskajumppa. Kuulostaa tylsältä verrattuna noihin sun juttuihin.

  VastaaPoista
 2. Tämmöisiä listoja on hauska lukea, sillä musta on kiva tietää, millainen ihminen siellä blogin takana on:) Vaikka rakastankin listoja, en saa ikinä aikaiseksi tehdä omaa vastaavaa. Noi lukublokit kuulostaa muuten tutuilta, olen tänä vuonna kärsinyt jo useista. Kiireisinä aikoina tulee aina haaveiltua siitä, mitä ihanaa lukee, kun kiire hellittää, mutta sitten kun olisi aikaa, ei enää jaksa. Mystistä.

  VastaaPoista
 3. Ihana Leena :) kahvakuulaa olen muuten tehnyt jo useamman vuoden, se on suosionsa veroinen ehdottomasti! Minä muuten AION päästä sinuun blogiisi kommentoimaan sitä pettämiskirjaa, vaikka se olisi kuinka myöhäistä.

  Susa - kiva saada vertaistukea myös sinusta tähän lukublokki asiaan. Se on oikeasti mystistä. Usein luen paljon, vaikka minulla olisi miten kiire muuten, mutta välillä ei vaan mikään kirja tunnu iskevän tai sitten ei vaan jaksa keskittyä. Ja tuokin on totta että välillä lukublokki ei katoa vaikka olisi aikaakin... mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kävin poistamassa oman kommenttini :) Samaistuin moniin kohtiin aika lailla täysin ja kirjoitin ehkä liikaa. Humanistina pidän siitä, että blogi paljastaa tällä tavalla enemmän ihmisestä blogin takana. Kiitos, että kerroit nämä asia.
  Tuo kuva on hieno, ihan kuin Ihmemaa.

  VastaaPoista
 6. Kuva taitaa ollakin Disneylandin Liisa Ihmemaassa -labyrintista. :)

  Minustakin on kiva lukea bloggaajien taustoista. Olen itse ehkä liiankin avoin myös verkossa. En vain jaksa uskoa ja pelätä, että jotakin kamalaa tapahtuu, jos paljastan itsestäni liikaa Hirveässä Internetissä.

  Ykköskohta osui, vaikken olekaan juuri nyt itse kovin kiireinen. Mutta silloin kun olen, yritän välttää siitä puhumista, koska jatkuva kiireesta ja/tai väsymyksestä nariseminen on minusta jotenkin turhaa.

  Kohdasta 5 olen tietenkin pahoillani. Minulle on ollut helppoa tulla raskaaksi ja pysyä siinä tilassa tarpeeksi kauan, mutta molemmissa raskauksissa olen saanut raskausmyrkytyksen, joka todennäköisesti uusisi myös seuraavilla kerroilla. Niinpä olemme nyt aloittaneet adoptioprosessin.

  Kohdasta 7 olen jossakin määrin kateellinen. Minä en liiku oikeastaan lainkaan, ellei hyötyliikuntaa lasketa. Monia lajeja olen kokeillut innostuen hetkeksi, mutta ei se ikinä kestä. En ole ylipainoinen tai erityisen huonokuntoinen, mutta olisi silti ajatuksena kiva olla identiteetiltään urheilija eikä sohvaperuna.

  VastaaPoista
 7. Nyyttikestit kannattaisi, niin tyttäreni teki, kun lapsenlapseni täytti vuosia, kaikki tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 8. lumiomena - olisin toki mielelläni lukenut kommenttisi :) seuraavalla kerralla tekee mieli poistaa kommentti niin copy+pasteaa sesähköpostiini jooko? :)

  Karoliina - kiitos kommenteista. minulla on sama suhde nettiin, en vain keksi ketä kiinnostaisi niin paljon että siitä tulisi jotain suuria ongelmia. Jos näin joskus tapahtuu niin sitten muutan mieleni.
  Paljon voimia ja sujuvaa adoptioprosessia toivotan teille. Minulla on muutamia ystäviä tuon läpikäyneenä ja heitä olen seurannut - se on kyllä melkoinen raskausaika tuo adoptiolapsen odotus ja kaikki mitä siihen liittyy. Meillä useista syistä tuohon ei olla (vielä) alettu, mutta aika näyttää.
  Ja liikunnasta: hyötyliikunta on ihan liian aliarvostettua. Ja vielä, minun työni mahdollistaa kivasti urheilun, kun pääsen helposti keskellä päivääkin salille tms. se auttaa paljon.

  Hannele: LOISTAVA IDEA!!

  VastaaPoista
 9. Siis mitä ihmettä, luulin kommentoineeni tänne aamulla, mutta en kai siis sittenkään...
  Joka tapauksessa, näitä esittelypostauksia on aina hauskaa lukea! Kirja-arvostelut pääsevät siten vähän kontekstiin, on kiva tietää millaista elämää ihmiset lukemisen lisäksi viettävät :).

  Kopioin esittelyidean nyt omaankin blogiin, kun en mitään varsinaista esittäytymistä vielä ole tehnyt ja lukeminen takkuaa.

  VastaaPoista
 10. Joskus tulee sekä blogeissa että Facebookissa hetkiä, jolloin miettii oman kommentointinsa määrää ja asiasisältöä :) Minä olen ehkä hieman itsekriittinen ihan siitä syystä, että olen joitakin vuosia sitten opettanut netin kulttuurisuutta käsittelevää kurssia ja siellä pohdittiin paljon tietoturva- ja netikettijuttuja. Omassa blogissani olen kyllä aika avoin itäsuomalainen lärppä :)

  Ne kommenttini liittyivät osin viiden vuodeen ikään, joka on pakostakin mahtava, koska oma joulutyttöni odottaa niin kovasti täyttävänsä viisi. Se on kuulemma ikä, jolloin uskaltaa nukkua koko yön yksin omassa sängyssä (näkis vaan) ja jolloin ensimmäiset hampaat lähtevät.

  Menetyksestäsi otan osaa ja lähetän lämpimän halauksen. Tätä asiaa kommentoin enemmänkin, mutta ehkä palaan siihen joskus.

  Lukublokki menee onneksi ohi ennemmin tai myöhemmin!

  VastaaPoista
 11. Tessa - kiva kun palasit kommentoimaan, mihinhän se edellinen hävisi? Tulen lukemaan sinunkin tunnustuksesi ja ompas meitä nyt monta lukublokkilaista, onkohan se joku viirus?

  Lumiomena - ymmärrän. Tieto lisää tuskaa :) ja onhan tämä tämmöistä nuorallakävelyä, että mitä kertoo ja miten ja missä ja kenelle jne.

  Meilläkin 5v. synttäreitä odotettiin ainakin puoli vuotta todella innolla ja laskettiin öitä alaspäin varmaan sadasta :D 5 on kyllä jo iso ja osaa monenlaista.

  Ja kiitos. ja ehkä minäkin palaan joskus asiaan. tämän verran tällä kertaa.

  VastaaPoista
 12. Ensimmäiset kolme kohtaa osuivat ja upposivat! Yritän koko ajan välttää kiireestä valittamista, koska se on rasittavaa kuunneltavaa. Välillä sille ei vain voi mitään, kun tuntuu, ettei elämään mahdu kuin ajan puutetta. Onneksi se on ohimenevää. Kuten tuo lukublokkikin. Toivottavasti. Ollut nimittäin samaa tautia liikkeellä :)

  VastaaPoista
 13. Olikohan Tessa tuo sinun aikaisemmin laittamasi kommentti? Jotain kummallista kommentoinnissa taitaa olla...

  VastaaPoista
 14. Ääh, mä katoin väärin, se olikin TERESITA :) Anteeksi! Mutta meidän lukublokki klubilla alkaa olla jo runsaasti jäseniä, mä kuitenkin sain kirjan nt luetuksi, jee!

  VastaaPoista