10. elokuuta 2010

ahkera lukija?


Kesän lojumisen jälkeen, nyt kiireisen syyskauden alkaessa, meidän perheen ahkerin lukija on ollut pupu. Olen myös huomannut, että minua ei huvita kauheasti kirjoittaa kirjoista ja leffoista, jotka eivät ole kummoisia. Aion kyllä tehdä sitäkin.
Kaikenlaista mielenkiintoistakin on silti tulossa. En voi ymmärtää, etten ole lukenut Teurastomo 5:sta koskaan!! Ja taidanpa saada ensimmäisen McEwaninkin luettua (ne on aina jääneet kesken tähän mennessä).
Mutta hetkisten työpäivien jälkeen olo on vähän tämmöinen puolittainen:
Tavoitteeksi tämä: 

8 kommenttia:

 1. No onhan se hyvä, että perheen kokonaislukemismäärä pysyy tasapainossa, vaikka joku lukisikin välillä vähemmän. :)

  McEwan, odotan! Teurastamo 5 on minullakin lukematta...

  VastaaPoista
 2. McEwan kuulostaa tutulta... Siis se, että hänen tuotantoaan pitäisi lukea :) Itse asiassa taisin Leenalle luvata lukea McEwania tänä vuonna, joten jossain vaiheessa ehkä Sovitus tai Rannalla.

  Liityn myös Teurastamo 5:sen lukemattomien joukkoon. Hokkus Pokkus on aika mainio.

  Pupu on aika hyvin perillä painotuotteista :)

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo teidän pupu on NIIIIIIIN suloinen! Tahtoo rutistaa ja silittää ja kuunnella sen tuhisemista!

  Asiasta nakkiin: en ole itsekään lukenut Teurastamoa vaikka sitä kirjastossa useamman kerran olenkin hypistellyt. McEwan tulee usein vastaan, vaan enpä ole hältäkään mittää lukennu.

  VastaaPoista
 4. Kiva ku käytte täällä :) Ja näköjään minusta tuleekin nyt sitten Teurastamon esilukija... Piakkoin juttua siitä.

  VastaaPoista
 5. Voi miten lutunen hän on!

  Minäkin aion lukea lisää McEwania, sillä muutama on vielä lukematta.

  Se teurastamohan on Vonnegutin teos? En tiedä miksi en aikanaan sille syttynyt...Olet siis Teurastamon esilukija;-)

  Tiedätkö, joskus ei tee ollenkaan mieli tehdä uutta kirjaa. Se oli Aslmin jälkeen ja se on nyt viimeisen Afrikka -kirjan jälkeen. Mieluummin lähtisin kehitysmaatöihin kuin lukisin juuri nyt...Kaikki alkoi tuntua niin pinnalliselta...

  VastaaPoista
 6. Muakin on vaivannut kirjallinen laiskuus viimeisen viikon. Syy: hurahdin näpertely-/tuunaus-/askartelu- yms blogeihin, mistä seurasi kauhea luovuusvimma. :D Nyt olen saanut pahimman ideoiden ja kokeilujen suman purettua päästäni joten eiköhän tämä tästä tasaannu... Nyt tosin orastaa puutarhainnostus! :)

  VastaaPoista
 7. Oi voi voi voi miten söpö! Minulle on koko Vonnegut vielä "uusi" tuttavuus eli kaikki kirjat lukematta, nyt hyllyssä kyllä odottaa alelaarista bongattu "Jumala teitä siunatkoon herra Rosewater". Ainakin ekojen sivujen perusteella mielenkiintoista tekstiä.

  Ja kerro myös ehdottomasti niistä ei-niin-kummoisista kirjakokemuksista, vaikka makueroja on, niin niiden avulla voi kuitenkin lukijat välttyä käyttämästä aikaa turhiin sivuihin.

  VastaaPoista