15. elokuuta 2010

pupu-hulluus


Minä kerroin joskus täällä, että en ole ikinä ollut erityisemmin eläin-ihminen. Sittemmin meille tuli hamsteri. Sitten pupu. Ja nyt olen tainnut menettää järkeni kokonaan: meille tuli vielä yksi pupu. Kun puput ovat onnellisempia lajitovereidensa seurassa, niin pitihän Lilalle saada kaveri. Lila (musta) on nimestään huolimatta poika ja Lumi on siis tyttö. On aivan ihanaa katsella miten nämä kaksi nauttivat toistensa seurasta! Lumi on vielä niin vauva, että pariskuntaa voi pitää hetken yhteistaloudessa. Sitten jonkin ajan päästä Lila leikataan ja herrasväki pääsee takaisin yhteen. Tai sitten teemme yhdet pupuvauvat, mutta siihen menee vielä aikaa.

5 kommenttia:

 1. Noi pupuset ovat niin pehmeän näköisiä ja kaikin puolin suloisia, etten yhtään ihmettele, että niistä tulee pupuhulluksi. :) Ja hienoa, että otitte toisen - eläimet tarvitsevat ystäviä!

  VastaaPoista
 2. no kiva että minulla on ainakin yksi ymmärtäjä :D on ne kyllä ihania kun selvästi tukeutuvat toisiinsa ja leikkivät yhdessä, tai tuo toinen nyt on vielä niin vauva ja arka, mutta pikku hiljaa taas tutustutaan.

  VastaaPoista
 3. Ihmisenä, joka ei ollut koskaan eläinihminen mutta otti (sai) ensin yhden kissan ja sitten halusi heti toisen ja voisi ottaa vaikka miljoona kissaa, ei voi kuin ymmärtää :) Ja melkein parasta kahdessa eläimessä on katsoa sitä eläinten ystävyyttä, ihminen ei voi kuitenkaan korvata toista karvaista kaveria.

  VastaaPoista
 4. no me ollaan sitten tosiaan kohtalontovereita :) kissat on ihania - minulla oli pienenä kissa jota rakastin yli kaiken mutta sitten jouduin siitä luopumaan kun tulin niin allergiseksi. varmaan sen takia en ole halunnut kiintyä eläimiin, mutta nyt on taas sen aika :)

  VastaaPoista
 5. Googletin pupuja ja löysin täältä Lumin :) näyttää ihan miun vanhalta Petteri-kanilta, varsinki toi toinen korva puoliks pystyssä :D

  VastaaPoista