4. marraskuuta 2010

Olette varmasti lukeneet...Olette varmasti lukeneet kirjoja, joissa tapahtuu absurdeja asioita. Jotkut ovat sellaisia, että juoni menee vain aivan överiksi, eikä sellaista kirjaa pysty lukemaan. Joskus kummallisten tapahtumien tarina taas punotaan uskomattomien sattumusten ja selviytymisten kautta jotenkin järkeväksi, vaikka sitä onkin aika mahdotonta uskoa. Onhan myös kirjoja, joissa ei ole mitään järkeä, vaikkapa Pikku Prinssi tai Nalle Puh, mutta silti niistä ei haluaisi muutta kirjaintakaan.

Tämä on nyt introna siihen, että mitä minulle on aivan lähipäivinä (viikkoina) tapahtunut on täysin mahdotonta, eikä se ole hyvää. Mutta en tunnu heräävän kuitenkaan mistään unesta. Tämä vaikuttaa olevan totta. En kaipaa huomiota sanomalla näin, mutta kerron tämän lähinnä siksi, etten tiedä milloin pystyn palaamaan blogiin. Tai lukemaan mitään?

Absurdi (lat. absurdus, epäsointuinen, sorahteleva) tarkoittaa järjetöntä, järjenvastaista, mahdotonta, mieletöntä.

Mutta silti, Äiti Juliana Norwichlaisen sanoin: "Kaikki kääntyy hyväksi, kaikki kääntyy hyväksi, kaikenlaiset asiat kääntyvät hyväksi." Ilman toivoa ei jää mitään.

11 kommenttia:

 1. Voimia siihen, mitä olet käymässä läpi. Kovasti voimia ja toivoa. Asioilla on tapana järjestyä.

  On ihan ok hakea lohtua ja tukea, vaikkei se tämän kirjoituksen takana olisikaan ollut. On hienoa, että jaksoit tulla kertomaan tilanteestasi. Ettemme me lukijat turhaan ihmettele hiljaisuuttasi.

  Halauksin ja lämpimiä ajatuksia lähettäen,

  Karoliina

  VastaaPoista
 2. Toivon sinulle voimia ottaa asiat vastaan kuin unessa. Tiedäthän, absurdit asiat tuntuvat luonnollisilta, ja sitten vain eletään sen mukaan. Taistellaan, luovutaan, toivotaan, taistellaan taas.

  VastaaPoista
 3. Minua on aina lohduttanut tämä seuraava jostain naistenlehdestä lainattu ajatus, joka auttakoon sinuakin jos tuntuu että selkeyttä uupuu:

  Liikkuvassa autossakin voi tulla tunne, että pysyy paikallaan, vaikka oikeasti on kovaa vauhtia matkalla johonkin.

  Sinun matkasi johonkin on nyt ehkä absurdeimmassa vaiheessaan, mutta sekään ei ole pysyvää kuten ei mikään, elämässä.

  Halaus.

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen, kun katsoo ympärillään tapahtuvia asioita ja miettii, että tämä ei voi olla totta, että tämän on oikeasti oltava unta - eikä se sitä valitettavasti ole :/

  Tietämättä sen enempää, toivotan sinulle jaksamisia selvästi rankan vaiheen keskelle ja vaikka se kliseiseltä nyt kuulostaa, niin kyllä se varmasti joskus helpottaa tavalla tai toisella. Siihen asti, voimia!

  VastaaPoista
 5. Voi miten surullista, paljon voimia sinne!

  Muistathan, että on ihan ok pyytää apua, jos tuntuu, että pää hajoaa kaiken absurdin keskellä.

  Toivottavasti tilanne rauhoittuu pian ja se toivokin löytyy. Olet ajatuksissa.

  VastaaPoista
 6. Kovasti voimia sinulle, oli rohkeaa ja kivaa, että kerroit, jaksoit tulla kertomaan, tästä blogissasi. Toivon sinulle paljon jaksamista ja voimia! Voimahalauksia sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voimaa puhalteleepi täältä myös

  Valkoinen Kirahvi

  VastaaPoista
 8. Kyllä me täällä odotellaan, vaikka pitäisit pidempääkin taukoa!

  VastaaPoista
 9. kiitos ihanat. apua on kyllä ja lisää pyydetään. silloin kuin törmää seinään niin pitää tietää ettei yksin selviä. mutta täällä räpiköidään ja teidänkin avullanne mennään tästä eteenpäin.

  VastaaPoista
 10. Aika myöhässä kommentoin johtuen muutaman päivän mittaisesta blogipaussistani, mutta mistä hyvänsä onkin kyse, lähetän sinulle voimia ja lämpimön halauksen. Vaikka tuntuisi, että kaikki ottaa takapakkia, niin pikkuhiljaa askeleet johtavat taas eteenpäin ♥

  VastaaPoista
 11. Täältäkin jälkijunassa toivottelen paljon jaksamista harmaaseen syksyyn ja kaikkiin sen haasteisiin!

  VastaaPoista