14. joulukuuta 2010

Antoine De Saint Exupery: Pikku prinssi (pop-up)

Antoine De Saint Exupery: Pikku prinssi (pop-up)
1943 Ranska
60sivua

LYHYESTI: Aivan upea uusintapainos Pikku Prinssistä. Tästä tykkää kaikki lapsesta vaariin. Minun mielestäni pitäisi ainakin tykätä :) Olen itse lukenut kirjan lukemattomia kertoja ja silti tykkään aina yhtä paljon tarinasta. Nyt sain vielä ihastella ihania pop-up kuvia ja leikkiä joidenkin sivujen "vipujen" kanssa. Mahtavuutta! Hieno puoli kirjassa on myös se, että sen hinta on ollut todella alhainen, kannattaa tsekata lähimmästä kirjakaupasta. 

Kirjasta löytyy luukkuja, vipuja ja todella hienoja alkuperäiskuvitusta vastaavia pop-uppeja. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Tämä näyttää kyllä kivalta. Hyvä lahjaidea! Pikku prinssi ja Lokki Joonatan ovat mielestäni erinomaisia kirjoja lapsille, jotka alkavat kypsyä kohti nuoruutta ja pohtia olennaisia. Lokki Joonatan taitaisi olla näin aikuisena liian imelä ja kliseinen, mutta Pikku prinssi jaksaa ihastuttaa tosiaan kypsemmälläkin iällä.

  Karoliina

  VastaaPoista
 2. Pikku prinssi on kyl hieno, aikuisenakin. Viime lukemisella erityisesti juopon planeetta oli ihan paras. Eri jutut aina puhuttelee. Tosi nyt kun luen muumeja ni luulen et ne menee jopa nalle puhin ja tänkin ohi!

  VastaaPoista
 3. Juu, mullakin Muumit menee ehdottomasti tämän ja jopa sen Nalle Puhin ohi. :) Niitä vain sopii jo lukea vielä nuorempanakin (itse löysin kyllä Muumit kunnolla vasta teininä).

  Karoliina

  VastaaPoista
 4. Luin sen vanhan hiljattain, ei Ruattissa niin tunnettu

  VastaaPoista